Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pangsit Balado Renyah - gebakken gekruide pangsit/dumpling

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pangsit Balado Renyah
gebakken gekruide pangsit/dumpling

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 vellen pangsit/dumpling
75 gr pinda's, gebakken
2 sereh/citroengras
1 theel zout
75 gr ikan teri nasi
5 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
1 eetl olie
50 gr palmsuiker
250 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
8 rode lomboks
5 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
4 sjalotjes

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de pangsit vellen in kleine vierkantjes, de jeruk purt blaadjes fijn. Hak de pinda's fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan olie en bak de pangsit vellen kort en droog en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh, de salam, de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker en het water toe en meng goed. Dan de pangsit vellen, de pinda's en de ikan teri toevoegen en roer totdat het vocht is verdampt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025219