Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tub Tim Grob - waterkastanjes in kokossiroop

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tub Tim Grob
waterkastanjes in kokossiroop
Ingrediënten:
175 gr waterkastanjes
130 ml dikke kokosmelk (santen asli)
50 ml gesmolten gula jawa (palmsuiker) of anders stroop
een mespuntje zout
wat geschaafd ijs

Bereiding:
Hak eerst de waterkastanjes in stukjes. Meng de suiker, de kokosmelk, het zout en het ijs doorelkaar. Meng dit met de kastanjes en serveer direct.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264778