zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Kuping Dadja - Olifantsoren
- Dadar Kentang - aardappelomelet
- Sate Ayam Bumbu Kemiri - gekruide kipsate
- Gai Haw Bai Toey - gebakken kip in pandanusbladeren
- Tumis Sayur Campur
- Mak Kimchi 막김치 - eenvoudige kimchi
- Tumis Tahu Goreng Kecap Pedas - pittige roerbak van tahu en paprika
- Ikan Goreng Rica - gebakken snapper in een rode saus
- Tahu Boemboe Bali
- Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten
Tub Tim Grob - waterkastanjes in kokossiroop


Tub Tim Grob
waterkastanjes in kokossiroop
waterkastanjes in kokossiroop
Ingrediënten:
175 gr waterkastanjes
130 ml dikke kokosmelk (santen asli)
50 ml gesmolten gula jawa (palmsuiker) of anders stroop
een mespuntje zout
wat geschaafd ijs
Bereiding:
Hak eerst de waterkastanjes in stukjes. Meng de suiker, de kokosmelk, het zout en het ijs doorelkaar. Meng dit met de kastanjes en serveer direct.
175 gr waterkastanjes
130 ml dikke kokosmelk (santen asli)
50 ml gesmolten gula jawa (palmsuiker) of anders stroop
een mespuntje zout
wat geschaafd ijs
Bereiding:
Hak eerst de waterkastanjes in stukjes. Meng de suiker, de kokosmelk, het zout en het ijs doorelkaar. Meng dit met de kastanjes en serveer direct.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.