logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tub Tim Grob
waterkastanjes in kokossiroop
Ingrediënten:
175 gr waterkastanjes
130 ml dikke kokosmelk (santen asli)
50 ml gesmolten gula jawa (palmsuiker) of anders stroop
een mespuntje zout
wat geschaafd ijs

Bereiding:
Hak eerst de waterkastanjes in stukjes. Meng de suiker, de kokosmelk, het zout en het ijs doorelkaar. Meng dit met de kastanjes en serveer direct.

Add comment

Submit

who is online

We have 99 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151293