zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Koa Powd Tod - Maiskoekjes
- Tjolo-Tjolo - gebakken vis in een pittige ketjapsaus
- Filipijnse nasi goreng
- Kou Shui Ji - 口水鸡 - gestoofde kip in een kruidige en pittige saus
- Sambal Goreng Daging
- Kodok saos mentega - Kikkerbilletjes in botersaus
- Dadar Telur Bumbu Kelapa - gekruide omelet met kokos
- Babi ketjap
- Daging Kentang Masak Kecap - rundvlees met aardappel in kecapsaus
- Ayam Kari Jawa - javaanse kip kerrie
Sangkhaya Fakthong - pompoen met custard


Sangkhaya Fakthong
pompoen met custard
Ingrediënten:
1 kleine pompoen (labu kuning)
5 eieren
4 eetl gula jawa / palmsuiker
1/2 theel zout
240 ml santen asli (dikke kokosmelk)
Bereiding:
Snijd een kap af van de pompoen en verwijder de zaadjes en een groot deel van het vruchtvlees. Klop in een kom de eieren op en klop hierdoor het zout, de palmsuiker en de santen. Giet het mengsel in de pompoen en stoom het in 20 minuten gaar en totdat de custard gevormd is
pompoen met custard
Ingrediënten:
1 kleine pompoen (labu kuning)
5 eieren
4 eetl gula jawa / palmsuiker
1/2 theel zout
240 ml santen asli (dikke kokosmelk)
Bereiding:
Snijd een kap af van de pompoen en verwijder de zaadjes en een groot deel van het vruchtvlees. Klop in een kom de eieren op en klop hierdoor het zout, de palmsuiker en de santen. Giet het mengsel in de pompoen en stoom het in 20 minuten gaar en totdat de custard gevormd is
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.