Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sangkhaya Fakthong - pompoen met custard

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sangkhaya Fakthong
pompoen met custard

Ingrediënten:
1 kleine pompoen (labu kuning)
5 eieren
4 eetl gula jawa / palmsuiker
1/2 theel zout
240 ml santen asli (dikke kokosmelk)

Bereiding:

Snijd een kap af van de pompoen en verwijder de zaadjes en een groot deel van het vruchtvlees. Klop in een kom de eieren op en klop hierdoor het zout, de palmsuiker en de santen. Giet het mengsel in de pompoen en stoom het in 20 minuten gaar en totdat de custard gevormd is
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261747