logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sangkhaya Fakthong
pompoen met custard

Ingrediënten:
1 kleine pompoen (labu kuning)
5 eieren
4 eetl gula jawa / palmsuiker
1/2 theel zout
240 ml santen asli (dikke kokosmelk)

Bereiding:

Snijd een kap af van de pompoen en verwijder de zaadjes en een groot deel van het vruchtvlees. Klop in een kom de eieren op en klop hierdoor het zout, de palmsuiker en de santen. Giet het mengsel in de pompoen en stoom het in 20 minuten gaar en totdat de custard gevormd is

Add comment

Submit

who is online

We have 90 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154518