Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sangkaya Fak Thong - dessert van pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sangkaya Fak Thong
dessert van pompoen
Ingrediënten:
6 eieren,
200 ml kokoscrème,
100 gr gesmolten gula jawa (palmsuiker) of anders rietsuiker
1 gele pompoen (tabu kuning,doorsnede 20 cm)

Bereiding:
Snijd de bovenkant van de pompoen in en verwijder alleen de zaadjes. Klop de eieren met de kokoscreme en de suiker tot een luchtige massa. Giet de massa in de pompoen en plaats de bovenkant weer terug. Stoom vervolgens de pompoen in 20-25 minuten gaar. Eerst laten afkoelen en dan de pompoen in plakken snijden. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068653