dessert van pompoen
Ingrediënten:
6 eieren,
200 ml kokoscrème,
100 gr gesmolten gula jawa (palmsuiker) of anders rietsuiker
1 gele pompoen (tabu kuning,doorsnede 20 cm)
Bereiding:
Snijd de bovenkant van de pompoen in en verwijder alleen de zaadjes. Klop de eieren met de kokoscreme en de suiker tot een luchtige massa. Giet de massa in de pompoen en plaats de bovenkant weer terug. Stoom vervolgens de pompoen in 20-25 minuten gaar. Eerst laten afkoelen en dan de pompoen in plakken snijden. Serveer.
6 eieren,
200 ml kokoscrème,
100 gr gesmolten gula jawa (palmsuiker) of anders rietsuiker
1 gele pompoen (tabu kuning,doorsnede 20 cm)
Bereiding:
Snijd de bovenkant van de pompoen in en verwijder alleen de zaadjes. Klop de eieren met de kokoscreme en de suiker tot een luchtige massa. Giet de massa in de pompoen en plaats de bovenkant weer terug. Stoom vervolgens de pompoen in 20-25 minuten gaar. Eerst laten afkoelen en dan de pompoen in plakken snijden. Serveer.