Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kluey Cheuam - bananen met kokossaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kluey Cheuam
bananen met kokossaus

Ingrediënten:
6 bananen
400 ml water
350 gr gerapste palmsuiker
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
zout naar smaak

Bereiding:
Verhit in een pan het water met de palmsuiker en laat dit 5 minuten koken. Verhit in een andere pan de santen met het zout en laats dit zachtjes dik worden. Snijd de bananen in de lengte doormidden en voeg dit aan het suikerwater toe en laat dit nog 5 minuten zachtjes koken. Schep de bananen uit de pan en laat deze uitlekken. Giet de kokossaus over de bananen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41069046