zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Cocol - pittig maar zoete saus voor pangsit
- Ayam Masak Kemirie - pittige kip met kemirie
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Gulai Gandang - gekruid en gestoofd rundvlees
- Ayam Bumbu Rujak - Kip in roedjakkruiden
- Gurami Cabe Hijau - Gebakken ikan gurami met groene lomboks
- Ayam Taliwang - kip in een rode pittige saus
- Yangbaechu Kimchi 양배추 - kimchi van groene kool
- Gohu-gohu - Groenten met geraspte kokos
- Sayur Lodeh 2 - Sajoer lodeh
Kluey Cheuam - bananen met kokossaus


Kluey Cheuam
bananen met kokossaus
Ingrediënten:
6 bananen
400 ml water
350 gr gerapste palmsuiker
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
zout naar smaak
Bereiding:
Verhit in een pan het water met de palmsuiker en laat dit 5 minuten koken. Verhit in een andere pan de santen met het zout en laats dit zachtjes dik worden. Snijd de bananen in de lengte doormidden en voeg dit aan het suikerwater toe en laat dit nog 5 minuten zachtjes koken. Schep de bananen uit de pan en laat deze uitlekken. Giet de kokossaus over de bananen en serveer.
bananen met kokossaus
Ingrediënten:
6 bananen
400 ml water
350 gr gerapste palmsuiker
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
zout naar smaak
Bereiding:
Verhit in een pan het water met de palmsuiker en laat dit 5 minuten koken. Verhit in een andere pan de santen met het zout en laats dit zachtjes dik worden. Snijd de bananen in de lengte doormidden en voeg dit aan het suikerwater toe en laat dit nog 5 minuten zachtjes koken. Schep de bananen uit de pan en laat deze uitlekken. Giet de kokossaus over de bananen en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.