banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Cincane 2 - kip met groene tomaten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Cincane 2
kip met groene tomaten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 scharrelkip (1500 gr)
5 groene tomaten
10 rode lomboks
5 rode rawits
10 sjalotten
1 takjes kemangi (citroenbasilicum)
3 kaffir limoen blaadjes
2 lente-uitjes
2 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl limoensap
1 theel zout
500 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip de 8 tot 10 stukken. Snijd de tomaten in partjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Snijd de rawits in reepjes. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de lente-uitjes in stukjes van 3cm. Rasp de gember. Wrijf de kip in met het zout en het limoensap en laat dit 30 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan het water en stoof de kip zachtjes voor 40 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten, behalve de rawits toe en laat het geheel nog 10 minuten sudderen. Strooi de rawits erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580121