1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Cincane 2
kip met groene tomaten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 scharrelkip (1500 gr)
5 groene tomaten
10 rode lomboks
5 rode rawits
10 sjalotten
1 takjes kemangi (citroenbasilicum)
3 kaffir limoen blaadjes
2 lente-uitjes
2 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl limoensap
1 theel zout
500 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip de 8 tot 10 stukken. Snijd de tomaten in partjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Snijd de rawits in reepjes. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de lente-uitjes in stukjes van 3cm. Rasp de gember. Wrijf de kip in met het zout en het limoensap en laat dit 30 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan het water en stoof de kip zachtjes voor 40 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten, behalve de rawits toe en laat het geheel nog 10 minuten sudderen. Strooi de rawits erover en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971891