1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Cincane 3
kip met groene tomaten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel zout
1 eetl limoensap
450 ml water
1 serehstengel, gekneusd
6 rode lomboks
7 sjalotten
5 cm gember
4 groene tomaten
5 jerut purut blaadjes
2 bos- of lenteuitjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Snijd de tomaten in kleine partjes of plakjes, de sjalotten in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de bosuitjes in reepjes en rasp de gember. Wrijf de kip in met het zout en het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de kip en de sereh toe en laat dit 35-40 sudderen. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit nog 8 minuten sudderen totdat de tomaten zacht zijn geworden. serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36091067