1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Coco
geroosterde pittige kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kip
125 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 eetl olie (kokos)

Haluskan:
boemboe:
11 rode lomboks
5 teentjes knoflook
1 eetl zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kip in 15 minuten halfgaar boven een houtkoolvuurtje. Meng de boemboe door de kokosmelk en wrijf met de helft van dit mengsel de kip in. Rooster de kip vervolgens gaar en bedruip deze met de helft van het resterende mengsel. Zodra de kip gaar is deze met de olie insmeren en de overgebleven mengsel over de kip verdelen en deze nog 1 minuut verder roosteren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35399910