Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Coco - geroosterde pittige kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Coco
geroosterde pittige kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kip
125 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 eetl olie (kokos)

Haluskan:
boemboe:
11 rode lomboks
5 teentjes knoflook
1 eetl zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kip in 15 minuten halfgaar boven een houtkoolvuurtje. Meng de boemboe door de kokosmelk en wrijf met de helft van dit mengsel de kip in. Rooster de kip vervolgens gaar en bedruip deze met de helft van het resterende mengsel. Zodra de kip gaar is deze met de olie insmeren en de overgebleven mengsel over de kip verdelen en deze nog 1 minuut verder roosteren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 301 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018962