Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Coco
geroosterde pittige kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kip
125 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 eetl olie (kokos)

Haluskan:
boemboe:
11 rode lomboks
5 teentjes knoflook
1 eetl zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kip in 15 minuten halfgaar boven een houtkoolvuurtje. Meng de boemboe door de kokosmelk en wrijf met de helft van dit mengsel de kip in. Rooster de kip vervolgens gaar en bedruip deze met de helft van het resterende mengsel. Zodra de kip gaar is deze met de olie insmeren en de overgebleven mengsel over de kip verdelen en deze nog 1 minuut verder roosteren.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573689