1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Panggang Padang
geroosterde kip
bahan-bahan;
ingrediënten:
1000 gr kip
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 serehstengel, gekneusd
4 laos, gekneusd
3 eetl. olie
300 ml dunne kokosmelk (santen cair)
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinoten
1 theel, witte peper
5 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kunyit (kurkuma)
2 theel. asem

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de boemboe, de laos, de sereh en de kip toe en bak dit alle nog 3 minuten. Dan het zout en de dunne kokosmelk toevoegen en het geheel 10 minuten zachtjes sudderen. Dan de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel nog 20-25 minuten laten sudderen totdat de saus is ingedikt en de olie is vrijkomen. Rooster vervolgens de stukken kip boven een houtskoolvuurtje in 10 minuten bruin en serveer deze met de saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421424