1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Panggang Padang
geroosterde kip
bahan-bahan;
ingrediënten:
1000 gr kip
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 serehstengel, gekneusd
4 laos, gekneusd
3 eetl. olie
300 ml dunne kokosmelk (santen cair)
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinoten
1 theel, witte peper
5 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kunyit (kurkuma)
2 theel. asem

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de boemboe, de laos, de sereh en de kip toe en bak dit alle nog 3 minuten. Dan het zout en de dunne kokosmelk toevoegen en het geheel 10 minuten zachtjes sudderen. Dan de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel nog 20-25 minuten laten sudderen totdat de saus is ingedikt en de olie is vrijkomen. Rooster vervolgens de stukken kip boven een houtskoolvuurtje in 10 minuten bruin en serveer deze met de saus.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994758