1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 27 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Panggang Mede
gebakken kip met cashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kipfilet

saus kuah:
marinade:
150 ml yoghurt
75 gr cashew noten
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 limoen, sap + rasp
7 takjes kroiander
10 gedroogde rode chili pepers
1 theel jinten
2 eetl honing
1 theel zout
1/2 theel peper

Taburan:
garnering:
koriander blad
chili vlokken

Cara membuat:
bereiding:
Plet het vlees of snijd het vlees doormiddden maar niet door. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een marinade. Meng het vlees door de marinade en laat dit tenminste 8 uur intrekken.
Verhit een oven op 200 graden. Leg het goed gecoate vlees op een ovenschaal en bak het vlees in 30 minuten gaar. Garneer het met de koriander en chili en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35980485