1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh pusut bebek
Saté van eendenfilet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eendenborst (of gehakt)
8 sjalotten
1 eetl. olie
1 theel. zout
75 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel limoensap
3 eetl. gesmolten gula jawa (palmsuiker)
satéstokjes

Haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)
6 rode rawits

Cara Membuat:
bereiding:
Maal het vlees tot gehakt. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng het gehakt met de boemboe, de salotten, de kokosmelk, het limoensap, de palsmuiker en het zout en maak van deze massa bolletjes van 1 eetl groot. Druk de bolletjes om de saté stokjes heen en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806