1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh Pajegan
Saté van kipgehakt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipgehakt
4 jeruk purutblaadjes
zout naar smaak
satéstokjes

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel, ketumbar
1/2 theel. jinten
1 theel. zwarte peper
4 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 rawits
3 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
2,5 cm laos

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de jerut purut blaadjes zeer fijn en meng dit met het gehakt, het zout en de boemboe. Maak van deze massa bolletjes van 1 eetl groot. Druk de bolletjes om de saté stokjes heen en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789564