Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sateh ayam tusuk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sateh ayam tusuk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipgehakt
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 eidooier
200 ml kokosmelk
1 stukje citroenschil
satéstokjes

haluskan:
boemboe:
2 rode lomboks
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten
1/2 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 cm laos
1 cm kencur
1 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en rasp de citroenschil. Meng dit samen met de boemboe en de eierdooier door het gehakt. Vorm van het gehakt balletjes en rijd deze aan stokjes. Rooster dit boven een houtkoolvuurtje gaar en bruin. Regelmatig besprenkelen met kokosmelk.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018475