1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh ayam tusuk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipgehakt
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 eidooier
200 ml kokosmelk
1 stukje citroenschil
satéstokjes

haluskan:
boemboe:
2 rode lomboks
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten
1/2 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 cm laos
1 cm kencur
1 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en rasp de citroenschil. Meng dit samen met de boemboe en de eierdooier door het gehakt. Vorm van het gehakt balletjes en rijd deze aan stokjes. Rooster dit boven een houtkoolvuurtje gaar en bruin. Regelmatig besprenkelen met kokosmelk.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34258165