1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh ayam tusuk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipgehakt
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 eidooier
200 ml kokosmelk
1 stukje citroenschil
satéstokjes

haluskan:
boemboe:
2 rode lomboks
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten
1/2 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 cm laos
1 cm kencur
1 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en rasp de citroenschil. Meng dit samen met de boemboe en de eierdooier door het gehakt. Vorm van het gehakt balletjes en rijd deze aan stokjes. Rooster dit boven een houtkoolvuurtje gaar en bruin. Regelmatig besprenkelen met kokosmelk.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34648877