1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh pusut siap
saté van kipgehakt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipgehakt
8 sjalotten
75 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 limoenen (sap)
3 eetl vloeibare gula jawa (plamsuiker)
zout naar smaak
olie
satéstokjes

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
6 rawits
4 cm kunyit (kurmkuma)

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng het gehakt met de boemboe, de salotten, de kokosmelk, het limoensap, de palsmuiker en het zout en maak van deze massa bolletjes van 1 eetl groot. Druk de bolletjes om de saté stokjes heen en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35387707