Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Babi Cina - varkensvlees
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Babi Cina
varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten::
500 gr varkensvlees
1 limoen (sap)
1 theel peper
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
1/2 eetl banda foelie
1 theel kruidnagel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken en kook dit met wat water halfaar. Wrijf of maar de ingredënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe met 100 ml bouillon, de limoensap en de peper en laat dit 30 minuten sudderen. Eventueel nog wat bouillon toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 616 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915735