varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten::
500 gr varkensvlees
1 limoen (sap)
1 theel peper
2 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
1/2 eetl banda foelie
1 theel kruidnagel
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken en kook dit met wat water halfaar. Wrijf of maar de ingredënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe met 100 ml bouillon, de limoensap en de peper en laat dit 30 minuten sudderen. Eventueel nog wat bouillon toevoegen.
ingrediënten::
500 gr varkensvlees
1 limoen (sap)
1 theel peper
2 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
1/2 eetl banda foelie
1 theel kruidnagel
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken en kook dit met wat water halfaar. Wrijf of maar de ingredënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe met 100 ml bouillon, de limoensap en de peper en laat dit 30 minuten sudderen. Eventueel nog wat bouillon toevoegen.