logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Babi Cina
varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten::
500 gr varkensvlees
1 limoen (sap)
1 theel peper
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
1/2 eetl banda foelie
1 theel kruidnagel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken en kook dit met wat water halfaar. Wrijf of maar de ingredënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe met 100 ml bouillon, de limoensap en de peper en laat dit 30 minuten sudderen. Eventueel nog wat bouillon toevoegen.

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180713