Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam smoor Jawa - gestoofde Javaanse kip

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Ayam smoor Jawa
gestoofde Javaanse kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip of 4 bouten
2 eetl asem
3 eetl olie
2 rode lomboks
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 cm laos
zout naar smaak
2 theel ketjap manis
1 limoen (sap)
150 ml water

Cara Membuat:
bereiding;
Smeer de bouten of de kip in met de asem. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees bruin en knapperig. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de laos en zout naar smaak fijn tot een pasta. Voeg de pasta bij de kip met de ketjap, de limoensap en het water. Stoof de kip in 30 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 266 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41040960