1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam smoor Jawa
gestoofde Javaanse kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip of 4 bouten
2 eetl asem
3 eetl olie
2 rode lomboks
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 cm laos
zout naar smaak
2 theel ketjap manis
1 limoen (sap)
150 ml water

Cara Membuat:
bereiding;
Smeer de bouten of de kip in met de asem. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees bruin en knapperig. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de laos en zout naar smaak fijn tot een pasta. Voeg de pasta bij de kip met de ketjap, de limoensap en het water. Stoof de kip in 30 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382252