1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Sumba
kip uit Sumba
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 eetl azijn
4 eetl ketjap manis
2 teentje knoflook
3 stemgember
3 theel sambal manis (zie recept)
1 theel gula jawa
450 ml water
olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
3 cm laos
12 sjalotjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vieren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip rondom bruin. Schep de kip uit de pan en laat het uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en fruit deze in de olie voor 3 minuten. Voeg dan de azijn, de ketjap, de stemgember, de sambal, het water en de palmsuiker toe. Als het kookt de kip toevoegen en het geheel in 1 uur zachtjes gaar stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812898