banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon 1 Comment
Udang Goreng Bumbu Asam - gebakken gemarineerde garnalen met een gembersambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Goreng Bumbu Asam
gebakken gemarineerde garnalen met een gember sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr grote garnalen
2 eetl asamwater
9 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel zout
olie

Sambal Jahe:
3 rode lomboks
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
1/2 theel zout
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon, verwijder de kop en snijd de garnalen doormidden maar niet door. Hak de knoflook fijn. Snijd de voor de sambal de lomboks en de knoflook fijn en rasp de jahe.
Meng de garnalen met het asamwater, de knoflook, de peper en het zout en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en bak de garnalen goudbruin en gaar en serveer het met de sambal.
Sambal: meng de ingrediënten voor de sambal goed door elkaar. Laat het 15 minuten intrekken voor serveren.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39810580