banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Yaam Mamuang - mango salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yaam Mamuang
mango salade
Benodigdheden:
250 gr kippenvlees, gekookt
2 eetl limoensap
1 eetl suiker
1 rode lombok
1 grote groene mango
1 eetlepel vissaus (nam pla)
2 teentje knoflook
3 bosuitjes
1 eetl korianderblaadjes, gesneden
zout naar smaak

Bereiding:
Meng het limoensap met het zout en suiker. roer dit todat de suiker is opgelost. Snijd de lombok in dunne ringetjes, de knoflook fijn en de lente-uitjes grof. Snijd het vruchtvlees van de mango in dunne reepjes. Meng de reepjes met het limoensap en laat dit 15 minuten staan. Snijd het vlees in smalle en dunne plakjes. Meng het vlees met de lombok, de knoflook en de vissaus. Meng dit mengsel met de mango en voeg de helft van de koriander en de bos-uitjes toe. Roer alles goed door elkaar en laat dit 15 minuten staan. Bestrooi het gerecht voor het serveren met de overgebleven koriander.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39976875