Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Yaam Mamuang - mango salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yaam Mamuang
mango salade
Benodigdheden:
250 gr kippenvlees, gekookt
2 eetl limoensap
1 eetl suiker
1 rode lombok
1 grote groene mango
1 eetlepel vissaus (nam pla)
2 teentje knoflook
3 bosuitjes
1 eetl korianderblaadjes, gesneden
zout naar smaak

Bereiding:
Meng het limoensap met het zout en suiker. roer dit todat de suiker is opgelost. Snijd de lombok in dunne ringetjes, de knoflook fijn en de lente-uitjes grof. Snijd het vruchtvlees van de mango in dunne reepjes. Meng de reepjes met het limoensap en laat dit 15 minuten staan. Snijd het vlees in smalle en dunne plakjes. Meng het vlees met de lombok, de knoflook en de vissaus. Meng dit mengsel met de mango en voeg de helft van de koriander en de bos-uitjes toe. Roer alles goed door elkaar en laat dit 15 minuten staan. Bestrooi het gerecht voor het serveren met de overgebleven koriander.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261547