banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Yaam Mamuang - mango salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yaam Mamuang
mango salade
Benodigdheden:
250 gr kippenvlees, gekookt
2 eetl limoensap
1 eetl suiker
1 rode lombok
1 grote groene mango
1 eetlepel vissaus (nam pla)
2 teentje knoflook
3 bosuitjes
1 eetl korianderblaadjes, gesneden
zout naar smaak

Bereiding:
Meng het limoensap met het zout en suiker. roer dit todat de suiker is opgelost. Snijd de lombok in dunne ringetjes, de knoflook fijn en de lente-uitjes grof. Snijd het vruchtvlees van de mango in dunne reepjes. Meng de reepjes met het limoensap en laat dit 15 minuten staan. Snijd het vlees in smalle en dunne plakjes. Meng het vlees met de lombok, de knoflook en de vissaus. Meng dit mengsel met de mango en voeg de helft van de koriander en de bos-uitjes toe. Roer alles goed door elkaar en laat dit 15 minuten staan. Bestrooi het gerecht voor het serveren met de overgebleven koriander.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 321 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558759