banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Yaam Mamuang - mango salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yaam Mamuang
mango salade
Benodigdheden:
250 gr kippenvlees, gekookt
2 eetl limoensap
1 eetl suiker
1 rode lombok
1 grote groene mango
1 eetlepel vissaus (nam pla)
2 teentje knoflook
3 bosuitjes
1 eetl korianderblaadjes, gesneden
zout naar smaak

Bereiding:
Meng het limoensap met het zout en suiker. roer dit todat de suiker is opgelost. Snijd de lombok in dunne ringetjes, de knoflook fijn en de lente-uitjes grof. Snijd het vruchtvlees van de mango in dunne reepjes. Meng de reepjes met het limoensap en laat dit 15 minuten staan. Snijd het vlees in smalle en dunne plakjes. Meng het vlees met de lombok, de knoflook en de vissaus. Meng dit mengsel met de mango en voeg de helft van de koriander en de bos-uitjes toe. Roer alles goed door elkaar en laat dit 15 minuten staan. Bestrooi het gerecht voor het serveren met de overgebleven koriander.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38220358