Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tao-hu khao thot - Gefrituurde tofu met pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tao-hu khao thot
Gefrituurde tofu met pindasaus
Ingrediënten:
2 blok tahu/tofu,
olie

ingrediënten voor de saus:
4 eetl suiker
4 eetl azijn
2 eetl fijngehakte pinda's
10 rawits, fijngesneden
1 theel zout

Bereiding:
Snijd de tahu in plakken van 1 cm dik. Verhit de olie in een wok/wadjan en frituur de tahu goudbruin. Meng vervolgens de suiker, de azijn en het zout en laat dit in een pan zachtjes indikken. Voeg dan de rawits en de pinda's toe en meng het tot een saus. Serveer de saus bij de gefrituurde tahu.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182154