Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Telor Dadar Kelapa - Omelet met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telor Dadar Kelapa
Omelet met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kippeneieren
60 gr gerapste kokos
4 eetl water
3 eetl olie
1/2 theel gula jawa
2 sjalotten
1 rode lombok
zout en peper naar smaak

Taburan:
garnering
1 komkommer
4 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de kokos met het water en laat dit 5 minuten rusten. Snijd de lombok en de sjalotten fijn. Snijd de komkommer en de tomaten in plakjes. Meng de lombok en de sjalotten door de kokos. Klop de eieren los met het zout en peper, de suiker en het kokosmengsel en laat dit 10 minuten rusten. Klop het daarna nog eens op. Verhit de olie in een koekenpan en bak van de helft van het mengsel langzaam een omelet. de omelet is klaar wanneer de bovenkant gestold is. Even laten rusten en doe de omelet in een schaal en sla de omelet dubbel. Herhaal dit met de ander helft van het mengsel. Garneer de omelet met de schijfjes tomaat en komkommer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252010