logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Telor Dadar Kelapa
Omelet met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kippeneieren
60 gr gerapste kokos
4 eetl water
3 eetl olie
1/2 theel gula jawa
2 sjalotten
1 rode lombok
zout en peper naar smaak

Taburan:
garnering
1 komkommer
4 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de kokos met het water en laat dit 5 minuten rusten. Snijd de lombok en de sjalotten fijn. Snijd de komkommer en de tomaten in plakjes. Meng de lombok en de sjalotten door de kokos. Klop de eieren los met het zout en peper, de suiker en het kokosmengsel en laat dit 10 minuten rusten. Klop het daarna nog eens op. Verhit de olie in een koekenpan en bak van de helft van het mengsel langzaam een omelet. de omelet is klaar wanneer de bovenkant gestold is. Even laten rusten en doe de omelet in een schaal en sla de omelet dubbel. Herhaal dit met de ander helft van het mengsel. Garneer de omelet met de schijfjes tomaat en komkommer.

Add comment

Submit

who is online

We have 58 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180744