banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Telor Dadar Kelapa - Omelet met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Telor Dadar Kelapa
Omelet met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kippeneieren
60 gr gerapste kokos
4 eetl water
3 eetl olie
1/2 theel gula jawa
2 sjalotten
1 rode lombok
zout en peper naar smaak

Taburan:
garnering
1 komkommer
4 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de kokos met het water en laat dit 5 minuten rusten. Snijd de lombok en de sjalotten fijn. Snijd de komkommer en de tomaten in plakjes. Meng de lombok en de sjalotten door de kokos. Klop de eieren los met het zout en peper, de suiker en het kokosmengsel en laat dit 10 minuten rusten. Klop het daarna nog eens op. Verhit de olie in een koekenpan en bak van de helft van het mengsel langzaam een omelet. de omelet is klaar wanneer de bovenkant gestold is. Even laten rusten en doe de omelet in een schaal en sla de omelet dubbel. Herhaal dit met de ander helft van het mengsel. Garneer de omelet met de schijfjes tomaat en komkommer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39826737