Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Telor Dadar Padang - Omelet uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telor Dadar Padang
Omelet uit Padang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippeneieren
4 eetl olie
1 theel gula jawa
2 eetl gehakte bieslook
2 rode lomboks
2 sjalotten
zout en peper naar smaak
3 eetl water

Tabuan;
garnering:
1/2 komkommer
2 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks en de sjalotten fijn en meng dit met de bieslook. Klop de eieren op met het water, de suiker en het zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak van de helft van het eiermengsel langzaam een omelet. Bestrooi dit gelijkmatig met de helft van de sjalottenmengsel. Bak dit zachtjes totdat de de bovenkant gestold is. De omelet omkeren en nog 1 minuut zachtjes bakken. Rol de omelet op en snijd deze schuin in repen van 5 cm. Herhaal dit met de andere helft van het mengsel. Garneer de omelet met de schijfjes tomaat en komkommer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085725