Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Telor Dadar Padang
Omelet uit Padang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippeneieren
4 eetl olie
1 theel gula jawa
2 eetl gehakte bieslook
2 rode lomboks
2 sjalotten
zout en peper naar smaak
3 eetl water

Tabuan;
garnering:
1/2 komkommer
2 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks en de sjalotten fijn en meng dit met de bieslook. Klop de eieren op met het water, de suiker en het zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak van de helft van het eiermengsel langzaam een omelet. Bestrooi dit gelijkmatig met de helft van de sjalottenmengsel. Bak dit zachtjes totdat de de bovenkant gestold is. De omelet omkeren en nog 1 minuut zachtjes bakken. Rol de omelet op en snijd deze schuin in repen van 5 cm. Herhaal dit met de andere helft van het mengsel. Garneer de omelet met de schijfjes tomaat en komkommer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577476