zoeken
Recente reacties

20 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Babi Cina - varkensvlees
- Pekingeend
- Suhongdou
- Rendang Padang - gekruid rundvlees
- Ayam Paniki Ternate - Gestoofde kip
- Gulai Paku - varentoppen in kruidige saus
- Sate Ayam Manis - zoete geroosterde kip sate
- Gai Op Gar Thiam - met knoflook gecoate drumsticks
- Ayam Gongso - kip in een pittige zoete saus met kool
- Tufi - Rundvlees met sesamzaadjes
Telor Dadar Padang - Omelet uit Padang


Telor Dadar Padang
Omelet uit Padang
Omelet uit Padang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippeneieren
4 eetl olie
1 theel gula jawa
2 eetl gehakte bieslook
2 rode lomboks
2 sjalotten
zout en peper naar smaak
3 eetl water
Tabuan;
garnering:
1/2 komkommer
2 tomaten
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks en de sjalotten fijn en meng dit met de bieslook. Klop de eieren op met het water, de suiker en het zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak van de helft van het eiermengsel langzaam een omelet. Bestrooi dit gelijkmatig met de helft van de sjalottenmengsel. Bak dit zachtjes totdat de de bovenkant gestold is. De omelet omkeren en nog 1 minuut zachtjes bakken. Rol de omelet op en snijd deze schuin in repen van 5 cm. Herhaal dit met de andere helft van het mengsel. Garneer de omelet met de schijfjes tomaat en komkommer.
ingrediënten:
6 kippeneieren
4 eetl olie
1 theel gula jawa
2 eetl gehakte bieslook
2 rode lomboks
2 sjalotten
zout en peper naar smaak
3 eetl water
Tabuan;
garnering:
1/2 komkommer
2 tomaten
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks en de sjalotten fijn en meng dit met de bieslook. Klop de eieren op met het water, de suiker en het zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak van de helft van het eiermengsel langzaam een omelet. Bestrooi dit gelijkmatig met de helft van de sjalottenmengsel. Bak dit zachtjes totdat de de bovenkant gestold is. De omelet omkeren en nog 1 minuut zachtjes bakken. Rol de omelet op en snijd deze schuin in repen van 5 cm. Herhaal dit met de andere helft van het mengsel. Garneer de omelet met de schijfjes tomaat en komkommer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.