Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Besengek Telor - kruidige eierkoek

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Besengek Telor
kruidige eierkoek

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
1 rode lombok
4 rode sjalotten
200 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 theel asem
2 eetl ketumbar
1 eetl jinten
4 cm kunyit
1/2 theel zout
1 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook daarin de eieren voor 6 minuten. Pel daarna de eieren en prak deze fijn. Wrijf of maal de kunyit samen met de ketumbar, de jinten en het zout tot een pasta. Snijd de sjalotten en de lombok in dunne plakjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de lombok voor 2 minuten. Voeg dan de pasta toe samen de de asem en bak dit nog 2 minuten. Vervolgens de eieren en de santen toevoegen en het geheel zachtjes laten inkoken tot een stevige massa.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 252 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252395