banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Besengek Telor - kruidige eierkoek
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Besengek Telor
kruidige eierkoek

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
1 rode lombok
4 rode sjalotten
200 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 theel asem
2 eetl ketumbar
1 eetl jinten
4 cm kunyit
1/2 theel zout
1 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook daarin de eieren voor 6 minuten. Pel daarna de eieren en prak deze fijn. Wrijf of maal de kunyit samen met de ketumbar, de jinten en het zout tot een pasta. Snijd de sjalotten en de lombok in dunne plakjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de lombok voor 2 minuten. Voeg dan de pasta toe samen de de asem en bak dit nog 2 minuten. Vervolgens de eieren en de santen toevoegen en het geheel zachtjes laten inkoken tot een stevige massa.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40313244