Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Besengek Telor - kruidige eierkoek

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Besengek Telor
kruidige eierkoek

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
1 rode lombok
4 rode sjalotten
200 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 theel asem
2 eetl ketumbar
1 eetl jinten
4 cm kunyit
1/2 theel zout
1 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook daarin de eieren voor 6 minuten. Pel daarna de eieren en prak deze fijn. Wrijf of maal de kunyit samen met de ketumbar, de jinten en het zout tot een pasta. Snijd de sjalotten en de lombok in dunne plakjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de lombok voor 2 minuten. Voeg dan de pasta toe samen de de asem en bak dit nog 2 minuten. Vervolgens de eieren en de santen toevoegen en het geheel zachtjes laten inkoken tot een stevige massa.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022626