Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Balado Telur Cabai Hijau - eieren in groene peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Balado Telur Cabai Hijau
eieren in groene peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren, gekookt
5 jeruk purut blaadjes
4 groene tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 eetl asamwater (1/4 theel asam+1/2 eetl water)
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
5 groene lomboks
5 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de jeruk purut en de tomaten totdat deze zacht zijn geworden. Voeg dan de eieren, het zout en de palmsuiker toe en meng goed.
Vervolgens het asamwater toevoegen en kook het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068631