Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Balado Telur Cabai Hijau - eieren in groene peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Balado Telur Cabai Hijau
eieren in groene peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren, gekookt
5 jeruk purut blaadjes
4 groene tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 eetl asamwater (1/4 theel asam+1/2 eetl water)
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
5 groene lomboks
5 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de jeruk purut en de tomaten totdat deze zacht zijn geworden. Voeg dan de eieren, het zout en de palmsuiker toe en meng goed.
Vervolgens het asamwater toevoegen en kook het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261547