logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Balado Telur Cabai Hijau
eieren in groene peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren, gekookt
5 jeruk purut blaadjes
4 groene tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 eetl asamwater (1/4 theel asam+1/2 eetl water)
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
5 groene lomboks
5 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de jeruk purut en de tomaten totdat deze zacht zijn geworden. Voeg dan de eieren, het zout en de palmsuiker toe en meng goed.
Vervolgens het asamwater toevoegen en kook het verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 105 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44391809