banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Kluban Bothok - gestoofde gemengde groenten met gekruide kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kluban Bothok
gestoofde gemengde groenten met gekruide kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kousenband
6 takjes kangkung
100 gr tauge
1/2 kokosnoot, gerapst
750 ml water
3 eet lolie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
5 cm kencur
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1/2 theel terasi/trasi

Cara membuat:
Snijd de kousenband in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 625 ml water en kook de kangkung voor 3 minuten en schep het uit de pan. Voeg dan de kousenband toe en kook het voor 5 minuten en schep het uit de pan. Blancheer de tauge en schep het uit de pan.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kokos toe en bak het geheel voor 10 minuten. Dan de rest van het water toevoegen en breng aan de kook en kook het voor 5 minuten.
Meng de groenten door elkaar en schep daarover de gekruide kokossaus en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38052361