Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kol Asam Manis - zoetzuur gebakken bloemkool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kol Asam Manis
zoet zuur gebakken bloemkool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bloemkool
1 rode paprika
4 rode lomboks
1/2 theel zout
2 eetl rijstazijn
1 eetl palmsuiker
4 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in roosjes. Snijd de paprika in blokjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de paprika en 2 lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de bloemkool en het zout toe en bak deze 2 minuten. Dan de overige lomboks, de azijn en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025277