logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kol Asam Manis
zoet zuur gebakken bloemkool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bloemkool
1 rode paprika
4 rode lomboks
1/2 theel zout
2 eetl rijstazijn
1 eetl palmsuiker
4 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in roosjes. Snijd de paprika in blokjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de paprika en 2 lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de bloemkool en het zout toe en bak deze 2 minuten. Dan de overige lomboks, de azijn en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 80 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175998