Kol Asam Manis
zoet zuur gebakken bloemkool
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bloemkool
1 rode paprika
4 rode lomboks
1/2 theel zout
2 eetl rijstazijn
1 eetl palmsuiker
4 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in roosjes. Snijd de paprika in blokjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de paprika en 2 lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de bloemkool en het zout toe en bak deze 2 minuten. Dan de overige lomboks, de azijn en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Djaganan - gemengde groenten
- Semur Gorontalo - gestoofd rundvlees uit Gorontalo
- Gedang Mekuah 2 - Jonge papaya in kruidige saus
- Sponscake - luchtige cake
- Otak-Otak Sotong - gekruid gekookte inktvis
- Tempe Bacem - zoet gebakken tempe
- Ikan bawal bakar merah - rood gemarineerde gegrilde vis
- Sayur Bayam Tumis - zacht gebakken spinazie
- Lawar Kwir - papaya salade met een pittige dressing met eend
- Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Recente Reacties
Cucur
1 week agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
1 week agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 weeks agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 weeks agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
4 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...