zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Nasi Himpit - geperste pandanrijst
- Bayem Goreng - gebakken spinazie
- Sambal goreng tahu en taugé
- Ikan Belado
- Nasi Goreng Bahari 1 - Balinese Rode Nasi
- Tumis Katjang Pandjang - gestoofde kouseband
- Sambal Malakka
- Gulai Gajebo Daging Sapi - gestoofd rundvlees in kruidige saus
- Sop selam
- Satia Bia Merah - sate van mosselen/venusschelpen uit de Molukken
Rujak campur - gemengde vruchten


Rujak campur
Roedjak tjampoer - gemengde vruchten
Roedjak tjampoer - gemengde vruchten
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 grote harde appel in stukjes
10 radijsjes in partjes
1 grapefruit in kleine partjes
1/4 komkommer in dunne schijfjes
200 gr ananasblokjes
1 1/2 theel sambal riport
1/2 theel jahe/djahé
1 eetl ketjap manis
Cara membuat:
bereiding:
Meng de vruchten goed door elkaar. Maak een sausje van de sambal, de jahe en de ketjap en meng dit door de vruchten. Laat het minimaal 2 uur staan voordat het geserveerd wordt
Ingredienten:
1 grote harde appel in stukjes
10 radijsjes in partjes
1 grapefruit in kleine partjes
1/4 komkommer in dunne schijfjes
200 gr ananasblokjes
1 1/2 theel sambal riport
1/2 theel jahe/djahé
1 eetl ketjap manis
Cara membuat:
bereiding:
Meng de vruchten goed door elkaar. Maak een sausje van de sambal, de jahe en de ketjap en meng dit door de vruchten. Laat het minimaal 2 uur staan voordat het geserveerd wordt
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.