zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Guisadong Repolyo - gestoofde kool met vlees
- Ayam Bumbu Bali - gebakken kip in een pittige rode saus
- Pa Kimchi - kimchi van lente-ui
- Serabi - Flensjes met zoete kokosmelksaus
- Dendeng Ragi - gekruid rundvlees met kokos
- Ayam Bumbu Kemangi - Gebakken kip in een frisse pittige saus
- Sate kikil bumbu kacang pedas - sate kikil in pittige pindasaus
- Rabo'ruan - gekruid visvlees uit Kalimantan
- Gulai Kapau - in kokosmelk gestoofde groenten met vlees
- Daging Petis Cabai Rawit - geurend rundvlees met pepers
Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)


Moo Ping
geroosterd varkensvlees (sate)
Ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 eetl palmsuiker
4 teentjes knoflook
1 theel zout
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
satestokjes
Bereiding:
Wrijf of maal de palmsuiker, de knoflook, het zout fijn tot een pasta en meng dit met de vissaus en de santen tot een marinade. Snijd het vlees in stukjes en meng dit door de marinade en laat het tenminste 45 minuten intrekken. Rijd het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar.
geroosterd varkensvlees (sate)
Ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 eetl palmsuiker
4 teentjes knoflook
1 theel zout
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
satestokjes
Bereiding:
Wrijf of maal de palmsuiker, de knoflook, het zout fijn tot een pasta en meng dit met de vissaus en de santen tot een marinade. Snijd het vlees in stukjes en meng dit door de marinade en laat het tenminste 45 minuten intrekken. Rijd het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.