logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Moo Ping
geroosterd varkensvlees (sate)

Ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 eetl palmsuiker
4 teentjes knoflook
1 theel zout
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
satestokjes

Bereiding:
Wrijf of maal de palmsuiker, de knoflook, het zout fijn tot een pasta en meng dit met de vissaus en de santen tot een marinade. Snijd het vlees in stukjes en meng dit door de marinade en laat het tenminste 45 minuten intrekken. Rijd het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 139 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154620