Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Moo Pat Prik Thai Dam - varkensvlees met zwarte peper

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Moo Pat Prik Thai Dam
varkensvlees met zwarte peper

Ingrediënten:
200 gr mager varkensvlees
3 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 gele paprika
2 rode lomboks
5 cm gember
1 eetl zwarte peperkorrels
1 eetl vissaus
1 eetl oester saus
1 theel palmsuiker
2 eetl olie
4 eetl bouillon

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de sjalotten in plakjes, de knoflook fijn en de paprika in blokjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Rasp de gember en stamp de peper grof.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de knoflook kort. Voeg dan het vlees toe en bak dit vrijwel gaar. Voeg dan de sjalotten, de gember, de paprik, de lomboks en de bouillon toe. Dan de vissaus, de oester saus en de peper toevoegen en nog 1 minuut roerbakken. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275804