1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Moo Pat Prik Thai Dam
varkensvlees met zwarte peper

Ingrediënten:
200 gr mager varkensvlees
3 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 gele paprika
2 rode lomboks
5 cm gember
1 eetl zwarte peperkorrels
1 eetl vissaus
1 eetl oester saus
1 theel palmsuiker
2 eetl olie
4 eetl bouillon

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de sjalotten in plakjes, de knoflook fijn en de paprika in blokjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Rasp de gember en stamp de peper grof.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de knoflook kort. Voeg dan het vlees toe en bak dit vrijwel gaar. Voeg dan de sjalotten, de gember, de paprik, de lomboks en de bouillon toe. Dan de vissaus, de oester saus en de peper toevoegen en nog 1 minuut roerbakken. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971959