Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ketuba - Vis gekookt in palmazijn

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ketuba
Vis gekookt in palmazijn
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr red snapper
1 serehstengel, gekneusd
65 sjalotten
2 takjes munt
1 bosje citroenbasilicum
250 ml palmazijn
1 1/2 theel. geraspte palmsuiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de azijn en voeg alle ingrediënten toe en sudder het geheel in 25 minuten gaar. Het vocht zal dan vrijwel verdampt zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248443