Vis gekookt in palmazijn
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr red snapper
1 serehstengel, gekneusd
65 sjalotten
2 takjes munt
1 bosje citroenbasilicum
250 ml palmazijn
1 1/2 theel. geraspte palmsuiker
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de azijn en voeg alle ingrediënten toe en sudder het geheel in 25 minuten gaar. Het vocht zal dan vrijwel verdampt zijn.
ingrediënten:
500 gr red snapper
1 serehstengel, gekneusd
65 sjalotten
2 takjes munt
1 bosje citroenbasilicum
250 ml palmazijn
1 1/2 theel. geraspte palmsuiker
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de azijn en voeg alle ingrediënten toe en sudder het geheel in 25 minuten gaar. Het vocht zal dan vrijwel verdampt zijn.