1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Kimlo Solo
geurige soep uit Solo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kipfilet
1500 ml water
2 eetl olie
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
150 gr bakso ikan (visballetjes)
3 wortelen
100 gr oesterzwammen
150 gr bunga sedap malam / tuberoos, gedroogd
2 eetl kecap manis
1 eetl zout
2 theel peper
50 gr soen
2 takjes selderij
2 lente-uitjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lenteui in dunne plakjes. Snijd de wortelen in plakjes en de oesterzwammen in reepjes en hak de selderij grof.
Verhit in een pan het water samen met de kip en kook deze gaar. Schep de kip uit de pan en pluk het vlees uit elkaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de bakso, de wortelen, de oesterzwammen, de bunga sedap malam, de kecap, het zout en de peper toe en meng goed en bak het geheel voor 4 minuten.
Voeg het dan toe aan de bouillon en breng aan de kook. Laat het daarna 5 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de soen toe en kook het geheel nog voor 2 minuten. Bestrooi de soep met de lente-ui en de selderij en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35758510