banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sup Kimlo Solo-  geurige soep uit Solo
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Kimlo Solo
geurige soep uit Solo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kipfilet
1500 ml water
2 eetl olie
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
150 gr bakso ikan (visballetjes)
3 wortelen
100 gr oesterzwammen
150 gr bunga sedap malam / tuberoos, gedroogd
2 eetl kecap manis
1 eetl zout
2 theel peper
50 gr soen
2 takjes selderij
2 lente-uitjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lenteui in dunne plakjes. Snijd de wortelen in plakjes en de oesterzwammen in reepjes en hak de selderij grof.
Verhit in een pan het water samen met de kip en kook deze gaar. Schep de kip uit de pan en pluk het vlees uit elkaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de bakso, de wortelen, de oesterzwammen, de bunga sedap malam, de kecap, het zout en de peper toe en meng goed en bak het geheel voor 4 minuten.
Voeg het dan toe aan de bouillon en breng aan de kook. Laat het daarna 5 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de soen toe en kook het geheel nog voor 2 minuten. Bestrooi de soep met de lente-ui en de selderij en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 336 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564836