1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Kimlo Solo
geurige soep uit Solo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kipfilet
1500 ml water
2 eetl olie
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
150 gr bakso ikan (visballetjes)
3 wortelen
100 gr oesterzwammen
150 gr bunga sedap malam / tuberoos, gedroogd
2 eetl kecap manis
1 eetl zout
2 theel peper
50 gr soen
2 takjes selderij
2 lente-uitjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lenteui in dunne plakjes. Snijd de wortelen in plakjes en de oesterzwammen in reepjes en hak de selderij grof.
Verhit in een pan het water samen met de kip en kook deze gaar. Schep de kip uit de pan en pluk het vlees uit elkaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de bakso, de wortelen, de oesterzwammen, de bunga sedap malam, de kecap, het zout en de peper toe en meng goed en bak het geheel voor 4 minuten.
Voeg het dan toe aan de bouillon en breng aan de kook. Laat het daarna 5 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de soen toe en kook het geheel nog voor 2 minuten. Bestrooi de soep met de lente-ui en de selderij en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36077932