banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Hati Sapi Masak Kalio - lever in kruidige kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hati Sapi Masak Kalio
lever in kruidige kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr runderlever
750 ml kokosmelk
1 kunyit blad
1 serehstengel
4 jeruk purut blaadjes
1 asem kandis
 
Haluskan:
bumbu:
2 rode lomboks
4 rode rawits
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 cm laos
2 cm jahe
2 cm kunyit
1 theel ketumbar
1 1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in stukjes en rooster deze voor 3 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, het kunyit blad, de sereh en de jeruk purut blaadjes en breng het geheel aan de kook. Voeg dan de lever en de asem kandis toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de lever gaar is en de saus is ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960880