zoeken
Recente reacties

19 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

3 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Rendang hati - gekruid runderhart
- Bubur Tajin Biruh - Groene pap
- Lepet Jagung - verpakte mais cakejes
- Suhongdou
- Ayam Raci Cili Padi - Molukse gekruide kip
- Asinan Sapudi - tauge met komkommer in een kecapsaus
- Ayam Bumbu Rujak - kip in pittige, zoetzure saus
- Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten
- Pepes oncom - Gefermenteerde pinda's in een pakketje
- Kluey Cheuam - bananen met kokossaus
Kripik Biji Durian - Krupuk - kroepoek van durianpitten


Kripik Biji Durian
Krupuk - kroepoek van durianpitten
Krupuk - kroepoek van durianpitten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 durianpitten (biji durian)
1 eetl. zout
water
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de pitten voor 60 minuten in ruim water. Giet deze daarna af en schil de pitten. Snijd deze daarna in dunne plakjes en meng de plakjes met het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak/frituur de plakjes goudbruin.
ingrediënten:
11 durianpitten (biji durian)
1 eetl. zout
water
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de pitten voor 60 minuten in ruim water. Giet deze daarna af en schil de pitten. Snijd deze daarna in dunne plakjes en meng de plakjes met het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak/frituur de plakjes goudbruin.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.