zoeken
Recente reacties

21 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- kaki babi kecap sayuran - varkenspoten
- Lalab Seldri
- Acar Ikan Kuning - vis in zure saus
- Dendeng blado - Krokant gebakken rundvlees
- Ikan Cakalang Fufu - Gestoofde tonijn
- Yum Taent Kwa - komkommersalade
- Kambing Masak Asam Pedas - gebakken rund/lamsvlees in pittige saus
- Sayur Lombok Rebung - pittig gestoofde bamboescheuten in romige saus
- Sambal Tempe Mercon - zeer pittig gebakken tempe
- Bagoong Balayan Guisado - Balayan vissaus
Kripik Kulit Melinjo Asin - Krupuk - kroepoek van melinjoschillen


Kripik Kulit Melinjo Asin
Krupuk - kroepoek van melinjoschillen
Krupuk - kroepoek van melinjoschillen
Bahan-bahan:
Benodigdheden:
275 gr melinjoschillen (kulit melinjo merah)
1 volle eetl. ketumbar
1 eetl. zout
olie
Cara membuat:
bereiding:
Meng de schillen met de ketumbar en het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak/frituur de melinjoschillen krokant
Benodigdheden:
275 gr melinjoschillen (kulit melinjo merah)
1 volle eetl. ketumbar
1 eetl. zout
olie
Cara membuat:
bereiding:
Meng de schillen met de ketumbar en het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak/frituur de melinjoschillen krokant
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.