logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kripik Pisang
Krupuk - kroepoek banaan
Bahan-bahan:
ingrediënten
2 bakbananen
250 gr. suiker
1 eetl. kaneel
100 ml water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
snijd de gepelde bananen in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak/frituur hierin de plakjes banaan goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken.
Los in een pan de suiker op in het water en roer vervolgens de kaneel door de siroop. Meng de banaan vervolgens door de siroop en laat deze vervolgens afkoelen voor het serveren.

Add comment

Submit

who is online

We have 56 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154257