Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Kripik Pisang - Krupuk - kroepoek banaan

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kripik Pisang
Krupuk - kroepoek banaan
Bahan-bahan:
ingrediënten
2 bakbananen
250 gr. suiker
1 eetl. kaneel
100 ml water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
snijd de gepelde bananen in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak/frituur hierin de plakjes banaan goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken.
Los in een pan de suiker op in het water en roer vervolgens de kaneel door de siroop. Meng de banaan vervolgens door de siroop en laat deze vervolgens afkoelen voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083629