Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kripik Pisang - Krupuk - kroepoek banaan

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kripik Pisang
Krupuk - kroepoek banaan
Bahan-bahan:
ingrediënten
2 bakbananen
250 gr. suiker
1 eetl. kaneel
100 ml water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
snijd de gepelde bananen in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak/frituur hierin de plakjes banaan goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken.
Los in een pan de suiker op in het water en roer vervolgens de kaneel door de siroop. Meng de banaan vervolgens door de siroop en laat deze vervolgens afkoelen voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017685