banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon 1 Comment
Kripik Tempe Jepara - Krupuk - kroepoek van tempe
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kripik Tempe Jepara
Krupuk - kroepoek van tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempe
6 teentjes knoflook
2 theel, ketumbar
100 gr rijstemeel
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tempe in plakjes en laat deze goed drogen. Wrijf of maal de knoflook en de ketumbar fijn tot een pasta en meng dit met de meel en de kokosmelk en roer dit samen met het zout tot een beslag. Wentel de plakjes tempe door het beslag. Verhit de olie in een wok/wadjan en frituur hierin de plakjes goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Ruud · 3 years ago
    Ik maak vaak gebakken tempe, maar als je ze niet direct eet worden de plakjes slap( nog steeds lekker!) maar ik wil weten hoe men ze zo droog en knapperig krijgt en houdt, zoals tempe kripik.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39819156