banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon 1 Comment
Kripik Tempe Jepara - Krupuk - kroepoek van tempe
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kripik Tempe Jepara
Krupuk - kroepoek van tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempe
6 teentjes knoflook
2 theel, ketumbar
100 gr rijstemeel
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tempe in plakjes en laat deze goed drogen. Wrijf of maal de knoflook en de ketumbar fijn tot een pasta en meng dit met de meel en de kokosmelk en roer dit samen met het zout tot een beslag. Wentel de plakjes tempe door het beslag. Verhit de olie in een wok/wadjan en frituur hierin de plakjes goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Ruud · 2 years ago
    Ik maak vaak gebakken tempe, maar als je ze niet direct eet worden de plakjes slap( nog steeds lekker!) maar ik wil weten hoe men ze zo droog en knapperig krijgt en houdt, zoals tempe kripik.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38379215