1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kripik Tempe Jepara
Krupuk - kroepoek van tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempe
6 teentjes knoflook
2 theel, ketumbar
100 gr rijstemeel
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tempe in plakjes en laat deze goed drogen. Wrijf of maal de knoflook en de ketumbar fijn tot een pasta en meng dit met de meel en de kokosmelk en roer dit samen met het zout tot een beslag. Wentel de plakjes tempe door het beslag. Verhit de olie in een wok/wadjan en frituur hierin de plakjes goudbruin.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

  • Ik maak vaak gebakken tempe, maar als je ze niet direct eet worden de plakjes slap( nog steeds lekker!) maar ik wil weten hoe men ze zo droog en knapperig krijgt en houdt, zoals tempe kripik.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407737