Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Krupuk Ikan Kemplang - kroepoek gemaakt van visdeeg

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Krupuk Ikan Kemplang
kroepoek gemaakt van visdeeg
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
225 gr visfilets forel/makreel (ikan belida/ikan gabus)
450 gr tapiocameel
225 ml water
zout naar smaak
water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd eerst de vis zeer fijn en meng dit vervolgens met het water en het zout. Laat het mengsel 1 uurtje staan en meng dan het tapiocameel erdoor zodat een glad deeg gevormd wordt.Rol het deeg plat en snijd het in stukjes van 5x5 cm. Kook deze stukken in water totdat ze bovenkomen drijven en schep ze dan uit de pan. Plet de stukjes en laat deze drogen (zon/oven) Verhit in een wok/wadjan de olie middelmatig warm en bak de kruput voor 30 seconden en schep deze daarna uit de wok/wadjan en laat het uitlekken. Verhit daarna de olie totdat het bijna gaat walmen en bak de krupuk nog voor 1 minuut totdat het krokant geworden is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922577