banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Tahu Tempe - kruidig stoofpotje van tahu en tempe
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Tahu Tempe
kruidig stoofpotje van tahu en tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr tempe
8 tahu kulit (in driehoekjes gesneden gebakken tahu)
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
1 cm jahe
1 cm laos
1 rode tomaat
7 eetl kecap  manis
2 theel zout
1/2 theel nootmuskaat
1200 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 kemirinoten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in plakken en de tomaat in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos, de jahe en de sereh voor 4 minuten. Voeg de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de tahu en de tempe toevoegen en meng alles goed.
Dan de kecap, het zout en de nootmuskaat toevoegen. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568821