Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Tumis Sawi Putih - roerbak van Chinese kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Sawi Putih
roerbak van Chinese kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr Chinese kool
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 rode rawits
2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
2 eetl olie
50 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken, de knoflook en de sjalotjes in plakjes en de rawits in reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en meng alles goed. Dan het water, het zout en de oestersaus toevoegen en bak alles verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902440