zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Pallu Kaloa - Gebakken gekruid rundvlees
- Zoetzure gestoofde kip
- Lao Jiang Ji - 老姜鸡 - oude gember kip
- Sup Daging Tetelan Sawi Putih - rundvlees soep met kool
- Itiak Lado Mudo - gebakken eend in kruidige romige saus
- Konro Makassar -rundvleessoep
- Soto Pekalongan - pittige rundvlees soep uit Pekalongan
- Sambal Goreng Godok II - groenten met petehbonen
- Ayam Padang
- Sambal trasi 3
Tumis Sawi Putih - roerbak van Chinese kool


Tumis Sawi Putih
roerbak van Chinese kool
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr Chinese kool
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 rode rawits
2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
2 eetl olie
50 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken, de knoflook en de sjalotjes in plakjes en de rawits in reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en meng alles goed. Dan het water, het zout en de oestersaus toevoegen en bak alles verder gaar.
roerbak van Chinese kool
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr Chinese kool
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 rode rawits
2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
2 eetl olie
50 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken, de knoflook en de sjalotjes in plakjes en de rawits in reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en meng alles goed. Dan het water, het zout en de oestersaus toevoegen en bak alles verder gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.