Tumis Sawi Putih
roerbak van Chinese kool
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr Chinese kool
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 rode rawits
2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
2 eetl olie
50 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken, de knoflook en de sjalotjes in plakjes en de rawits in reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en meng alles goed. Dan het water, het zout en de oestersaus toevoegen en bak alles verder gaar.
Zoeken
Laatst gelezen
- Mie Ayan Bangka - Mie met gebakken kip uit Bangka
- Dendeng Balado Padang - pittig gebakken plakjes rundvlees
- Opor Ayam Pekalongan - gebakken gekruide kip
- Kelia Ayam
- Babat Goreng
- Bidh-Dheng Pokak Madura - gekruide drank uit Madura
- Nasi Goreng - Gebakken rijst
- Ayam Panggang Sumatra - geroosterde gekruide kip
- Tahu Campur - tahoe met garnalen
- Gulai Ramas - gestoofde gekruide tonijn/bonito
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...