zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Daging Masak Bali - pittig gebakken reepjes rundvlees
- Acar Ikan Kuning - vis in zure saus
- Cakep Siap - Kippenpoten
- Jagung Udang - mais met garnalen
- Kue pisang - bananen cakejes
- Pinggan Jamur Bumbu Rendang - in kokosmelk gebakken gekruide oesterzwammen
- Ayam Garo Rica - Gestoofd en gebakken kip
- Semur jengkol pedas kering - gestoofde Jengkol in pittige saus
- Nasi Goreng Bahari - gebakken rijst met zeevruchten
- Ayam Besengeh
Tumis Sawi Putih Bumbu Ebi - roerbak van Chinese kool met bieslook


Tumis Sawi Putih Bumbu Ebi
roerbak van Chinese kool met bieslook
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
2 salam blad
1/2 ui
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 eetl vissaus
4 eetl water
2 eieren
20 gr Chinese bieslook
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
1 theel ebi, geweekt
1/2 theel peper
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken. Snijd de ui fijn en de bieslook in stukjes van 1 cm. Klop de eieren op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 2 minuten. Voeg dan de kool, de ui, het zout, de palmsuiker, de vissaus en het water toe en meng goed. Kook totdat de kool halfgaar is.
Meng dan de eieren erdoor en roer totdat het ei stolt. Dan de bieslook erdoor mengen en kook alles gaar. Serveer.
roerbak van Chinese kool met bieslook
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
2 salam blad
1/2 ui
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 eetl vissaus
4 eetl water
2 eieren
20 gr Chinese bieslook
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
1 theel ebi, geweekt
1/2 theel peper
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken. Snijd de ui fijn en de bieslook in stukjes van 1 cm. Klop de eieren op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 2 minuten. Voeg dan de kool, de ui, het zout, de palmsuiker, de vissaus en het water toe en meng goed. Kook totdat de kool halfgaar is.
Meng dan de eieren erdoor en roer totdat het ei stolt. Dan de bieslook erdoor mengen en kook alles gaar. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.