Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Tumis Sawi Putih Bumbu Ebi - roerbak van Chinese kool met bieslook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Sawi Putih Bumbu Ebi
roerbak van Chinese kool met bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
2 salam blad
1/2 ui
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 eetl vissaus
4 eetl water
2 eieren
20 gr Chinese bieslook
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
1 theel ebi, geweekt
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken. Snijd de ui fijn en de bieslook in stukjes van 1 cm. Klop de eieren op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 2 minuten. Voeg dan de kool, de ui, het zout, de palmsuiker, de vissaus en het water toe en meng goed. Kook totdat de kool halfgaar is.
Meng dan de eieren erdoor en roer totdat het ei stolt. Dan de bieslook erdoor mengen en kook alles gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925660