banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Sawi Putih Bumbu Ebi - roerbak van Chinese kool met bieslook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Sawi Putih Bumbu Ebi
roerbak van Chinese kool met bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
2 salam blad
1/2 ui
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 eetl vissaus
4 eetl water
2 eieren
20 gr Chinese bieslook
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
1 theel ebi, geweekt
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken. Snijd de ui fijn en de bieslook in stukjes van 1 cm. Klop de eieren op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 2 minuten. Voeg dan de kool, de ui, het zout, de palmsuiker, de vissaus en het water toe en meng goed. Kook totdat de kool halfgaar is.
Meng dan de eieren erdoor en roer totdat het ei stolt. Dan de bieslook erdoor mengen en kook alles gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586542