Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Babi merah 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi merah 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr varkensfricandeau
150 ml asemwater
150 ml kokosmelk
30 ml olie

Haluskan:
boemboe:
3 rode pepers
5 teentjes knoflook
2 sjalotten
3 cm laos
4 cm gember (jahe/djahé)
3 theel trassie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met de kokosmelk en de asemwater. Snijd het vlees in stukken en marineer het in het kruidenmengsel voor 12 uur. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het rondom bruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 524 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252503