zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Cobek Ikan Nila - Gegrilde tilapia met rode kokosmelk saus
- Laab nua - gehaktballetjes (rund)
- Tum Kha Gai - pittige soep met kip en kokosmelk
- Sambal Totok- Sambal met trasi en limoen
- Sambal Lado Hijau 2 - Sambal van groene lomboks
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Dadar Tegal - omelet met kokos
- Ayam Kacang Bukittingga - Kip met pinda's
- Kepiting tauco - Krab met sojabonensaus
- Yaam Nuea 1 - vleessalade
Babi merah 2


Babi merah 2
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr varkensfricandeau
150 ml asemwater
150 ml kokosmelk
30 ml olie
Haluskan:
boemboe:
3 rode pepers
5 teentjes knoflook
2 sjalotten
3 cm laos
4 cm gember (jahe/djahé)
3 theel trassie
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met de kokosmelk en de asemwater. Snijd het vlees in stukken en marineer het in het kruidenmengsel voor 12 uur. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het rondom bruin en gaar.
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr varkensfricandeau
150 ml asemwater
150 ml kokosmelk
30 ml olie
Haluskan:
boemboe:
3 rode pepers
5 teentjes knoflook
2 sjalotten
3 cm laos
4 cm gember (jahe/djahé)
3 theel trassie
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met de kokosmelk en de asemwater. Snijd het vlees in stukken en marineer het in het kruidenmengsel voor 12 uur. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het rondom bruin en gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.