banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Babi Nanas - varkensvlees met ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi Nanas
varkensvlees met ananas
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr magere varkenslappen
1 kleine ananas
1 groene paprika
1 rode paprika
2 eetl olie
3 teentjes knoflook
4 sjalotten
1 theel sambal ulek (zie recept)
3 cm gember (jahe/djahé)
2 eetl ketjap manis
2 theel maïzena
2 eetl water
2 lente-uitjes
250 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en de ananas in stukjes. Snijd de paprika's in reepjes evenlang als het vlees. Snijd vervolgens de sjalotten en de knoflook fijn.
Verhit in een wok wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten en de knofllook. Voeg dan het vlees toe en bak dit 5 minuten. Vervolgens de ananas en de paprika toevoegen en na 3 minuten de sambal, de ketjap en de gember. Dan het water toevoegen en nog 5 minuten laten stoven.
Meng de maïzena met het water tot een papje en voeg dit bij het vlees en roer totdat een gebonden saus is gevormd. Garneer met fijngesneden lente-uitjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40435385