banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Babi Nanas - varkensvlees met ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi Nanas
varkensvlees met ananas
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr magere varkenslappen
1 kleine ananas
1 groene paprika
1 rode paprika
2 eetl olie
3 teentjes knoflook
4 sjalotten
1 theel sambal ulek (zie recept)
3 cm gember (jahe/djahé)
2 eetl ketjap manis
2 theel maïzena
2 eetl water
2 lente-uitjes
250 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en de ananas in stukjes. Snijd de paprika's in reepjes evenlang als het vlees. Snijd vervolgens de sjalotten en de knoflook fijn.
Verhit in een wok wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten en de knofllook. Voeg dan het vlees toe en bak dit 5 minuten. Vervolgens de ananas en de paprika toevoegen en na 3 minuten de sambal, de ketjap en de gember. Dan het water toevoegen en nog 5 minuten laten stoven.
Meng de maïzena met het water tot een papje en voeg dit bij het vlees en roer totdat een gebonden saus is gevormd. Garneer met fijngesneden lente-uitjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38506751