1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi Nanas
varkensvlees met ananas
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr magere varkenslappen
1 kleine ananas
1 groene paprika
1 rode paprika
2 eetl olie
3 teentjes knoflook
4 sjalotten
1 theel sambal ulek (zie recept)
3 cm gember (jahe/djahé)
2 eetl ketjap manis
2 theel maïzena
2 eetl water
2 lente-uitjes
250 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en de ananas in stukjes. Snijd de paprika's in reepjes evenlang als het vlees. Snijd vervolgens de sjalotten en de knoflook fijn.
Verhit in een wok wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten en de knofllook. Voeg dan het vlees toe en bak dit 5 minuten. Vervolgens de ananas en de paprika toevoegen en na 3 minuten de sambal, de ketjap en de gember. Dan het water toevoegen en nog 5 minuten laten stoven.
Meng de maïzena met het water tot een papje en voeg dit bij het vlees en roer totdat een gebonden saus is gevormd. Garneer met fijngesneden lente-uitjes.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969