Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Babi Padang - padangse varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi Padang
padangse varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 kleine prei
225 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl meel
1 ei
zout naar smaak
1/2 theel peper
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kencur
5 kemirie noten
1/2 eetl jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes en marineer dit met de boemboe voor 30 minuten. Snijd de prei fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees bruin. Klop ondertussen het ei op met het meel, de peper en het zout. Voeg de bouillon en de prei toe aan het vlees en roer dan het ei/meel mengsel erdoor. Zachtjes gaar laten stoven en totdat het vocht vrijwel is verdampt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40815254