logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Krengsengan Sandung Lamur
gekruid gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr rundvlees (borststuk)
2 eetl kecap manis
2 theel petis udang
2 rode lomboks
water

Haluskan:
bumbu:
10 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode rawits
8 zwarte peperkorrels
1 theel zout
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Leg het vlees in een pan en voeg zoveel water toe dat het vlees net onder water staa. Kook dan het bvlees half gaar en schep het uit de pan. Snijd het vlees in reepjes en voeg het weer toe aan het water.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in ringen. Voeg de bumbu, de kecap en de petis toe aan het vlees en kook het afgesloten en op middelhoog vuur gaar en totdat het vocht vrijwel is geabsorbeerd. Voeg dan de lomboks toe en kook deze zacht. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 120 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140073