banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Krengsengan Tulang Iga Sapi - spareribs in pittige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Krengsengan Tulang Iga Sapi
spareribs in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spareribs (rund)
5 eetl kecap manis
1 tomaat
19 rode rawits
5 eetl olie
1000 ml water
3 cm laos

Haluskan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
2 sjalotjes
7 rode lomboks
1 theel peper
1 theel zout
2 cm jahe
1 cm kunyit

Taburan:
garnering:
emping
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ribbetjes in stukken en de tomaat klein. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de kecap en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees met de kecap toe en bak totdat het vocht is verdampt. Dan het water toevoegen en kook het geheel vrijwel gaar. Vervolgens de tomaat en de rawits toevoegen en bak dit zacht.
Strooi de emping en de bawang goreng er over en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565791