Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Krengsengan Tulang Iga Sapi - spareribs in pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Krengsengan Tulang Iga Sapi
spareribs in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spareribs (rund)
5 eetl kecap manis
1 tomaat
19 rode rawits
5 eetl olie
1000 ml water
3 cm laos

Haluskan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
2 sjalotjes
7 rode lomboks
1 theel peper
1 theel zout
2 cm jahe
1 cm kunyit

Taburan:
garnering:
emping
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ribbetjes in stukken en de tomaat klein. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de kecap en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees met de kecap toe en bak totdat het vocht is verdampt. Dan het water toevoegen en kook het geheel vrijwel gaar. Vervolgens de tomaat en de rawits toevoegen en bak dit zacht.
Strooi de emping en de bawang goreng er over en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932