Recente reacties

Ron 9 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kuah Taoco Bawang - gebakken rundvlees in kruidige donkere saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kuah Taoco Bawang
gebakken rundvlees in kruidige donkere saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr schenkel
6 teentjes knoflook
3 cm jahe
5 eetl taoco
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
3 takjes selderij
1500 ml water
3 teentjes knoflook
2 eetl olie
 
Bahan-bahan:
Snijd het vlees in stukjes en hak de knoflook zeer fijn. Hak de selderij fijn en snijd de knoflook in dunne plakjes en bak deze in olie goudbruin.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de jahe en de taoco voor 2 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Dan de selderij er door scheppen en bestrooi het met de gebakken knoflook.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110721