logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kuah Taoco Bawang
gebakken rundvlees in kruidige donkere saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr schenkel
6 teentjes knoflook
3 cm jahe
5 eetl taoco
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
3 takjes selderij
1500 ml water
3 teentjes knoflook
2 eetl olie
 
Bahan-bahan:
Snijd het vlees in stukjes en hak de knoflook zeer fijn. Hak de selderij fijn en snijd de knoflook in dunne plakjes en bak deze in olie goudbruin.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de jahe en de taoco voor 2 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Dan de selderij er door scheppen en bestrooi het met de gebakken knoflook.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 48 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151569