Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur Asam Kangkung Kacang Merah - gestoofde gekruide kangkung met bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Asam Kangkung Kacang Merah
gestoofde gekruide kangkung met bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 gr rode kidney/oog bonen
200 gr kangkung
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
2 asam jawa
2 theel palmsuiker
1 theel zout
800 ml water

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
2 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 kemiri noten
1/2 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de bonen en breng aan de kook. Voeg dan de bumbu, de salam, de laos, de asam jawa, de palmsuiker en het zout toe en kook totdat de bonen vrijwel gaar zijn.
Dan de kankung toevoegen en kook het verder totdat de kangkung en de bonen gaar zijn geworden. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024526