banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Pecel Udang - gebakken garnalen met een pittige sambal
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pecel Udang
gebakken garnalen met een pittige sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gamba's
2 limoenen
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
2 theel zout
2 tomaten
3 eetl olie
 
Bahan-bahan sambal:
ingrediënten sambal:
15 rode lomboks
9 rode rawits
3 teentjes knoflook
2 theel trassi bakar
1 tomaat
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaten, de limoen en de knoflook in dunne schijfjes. Meng de knoflook met de garnalen, de ketumbar en het zout en laat dit tenminste 1 uur intrekken. Verhit in een pan de olie en voeg alles toe. Bak de garnalen gaar en schep deze uit te pan.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal fijn tot een pasta en serveer deze met de garnalen en de plakjes limoen en tomaat.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 280 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40096155