Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pecel Udang - gebakken garnalen met een pittige sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pecel Udang
gebakken garnalen met een pittige sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gamba's
2 limoenen
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
2 theel zout
2 tomaten
3 eetl olie
 
Bahan-bahan sambal:
ingrediënten sambal:
15 rode lomboks
9 rode rawits
3 teentjes knoflook
2 theel trassi bakar
1 tomaat
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaten, de limoen en de knoflook in dunne schijfjes. Meng de knoflook met de garnalen, de ketumbar en het zout en laat dit tenminste 1 uur intrekken. Verhit in een pan de olie en voeg alles toe. Bak de garnalen gaar en schep deze uit te pan.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal fijn tot een pasta en serveer deze met de garnalen en de plakjes limoen en tomaat.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252010