1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate Sapi
geurige sate van rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr rundvlees
1 salam blad
2 eetl olie
30 satestokjes

Haluskan:
boemboe:
4 kemiri noten
5 cm laos
3 cm jahe
3 rode rawits
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel ketumbar
3 eetl palmsuiker
1 theel zout

Taburan:
garnering:
sambal kacang

Cara membuat:
bereiding:
Week de satestokjes voor een paar uur in water. Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 4 minuten en laat het daarna afkoelen. Meng het vlees door de boemboe en laat dit tenminste 12 uur intrekken. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster het vervolgens boven een houtskool vuurtje in 5 minuten bruin en gaar. Serveer de sambal kacang bij de sate.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253890