banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kuluban / Koeloeban - gekruide groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kuluban / Koeloeban
gekruide groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bos kangkung (anders andijvie)
100 gr kouseband
100 gr spinazie
100 gr tauge
200 gr gerapste kokos
1 eetl olie
water

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 eetl sambal trassi (zie recept)
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 cm kencur
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Maak de groenten schoon en snijd de kouseband in stukjes van 3 cm evenals de steeltjes van de kangkung. Verhit in een pan het water en kook de kouseband en de kangkung voor 6 minuten. Voeg de spinazie toe en kook het nog voor 2 minuten. Giet af en laat het uitlekken. Giet kokend water over de tauge en laat dit ook uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe net de kokos totdat de kokos goudbruin geworden is. Meng dan de groenten erdoor er serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 240 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40095725